Kepimpinan Sekolah

Ms Callie Lim Li Chuen

PENGETUA KAMPUS, REAL SCHOOLS, SHAH ALAM

Ibu bapa yang dihormati, 

Terima kasih kerana mempertimbangkan R.E.A.L Schools sebagai sekolah anak anda. Kami di R.E.A.L Education Group komited untuk menawarkan kemahiran akademik, perwatakan dan kepimpinan yang cemerlang untuk melengkapkan setiap pelajar dengan apa yang mereka perlukan untuk berjaya dalam hidup. Sebagai sebahagian daripada kumpulan pendidikan global yang sangat mantap dan lebih besar, XCL Education Group, kami akan terus meningkatkan strategi dan program pembelajaran abad ke-21 dalam kedua-dua kurikulum formal dan tidak formal - untuk membina individu yang berkeyakinan tinggi yang dapat meninggalkan jejak tersendiri mereka dalam dunia ini. 

Kami juga percaya dalam kepentingan menyediakan persekitaran yang kondusif dan inklusif di R.E.A.L Schools, untuk memaksimumkan potensi pelajar dan untuk setiap orang menikmati pembelajaran mereka bertahun tahun di sini bersama rakan serta guru mereka. Semua ini, untuk memberi inspirasi kepada masa depan yang lebih cerah kepada pelajar yang dikasihi yang seterusnya akan memberi impak positif kepada kita dan komuniti kita secara amnya. 

Dengan lebih daripada 20 tahun pengalaman pendidikan di sekolah swasta dan antarabangsa serta mempunyai Ijazah Sarjana Muda Undang-undang dan Sarjana Pendidikan serta semangat dan komitmen yang mendalam terhadap pendidikan berkualiti untuk generasi akan datang, saya gembira berada di sini dengan komitmen pasukan dan kami tidak sabar-sabar untuk menyambut mesra, melayani dan membimbing anak anda untuk menjadi yang terbaik.